fbpx

Laat je inspireren door onze klantencases

Techworks is een bedrijf gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen. Hieronder vallen een aantal productlijnen zoals clickshare, etalageschermen, projectoren, displays, enzovoort. Hun uitdaging? Meer verkeer naar hun website genereren en conversies maximaliseren. Of dit gelukt is? Ontdek het zelf maar even.

Samen met 18 entrepreneurs drie avonden culinair tafelen, 
waarbij telkens een spreker en topchef hun inspiratie en verhaal met jou aan tafel delen. In een sfeer van passie, creativiteit en authentieke gedrevenheid. Onze uitdaging? De Tables volgeboekt krijgen. Benieuwd naar het resultaat

Het dak van je woning is een van de belangrijkste elementen. Het bepaalt niet alleen de look van het geheel, maar beschermt ook tegen alle invloeden van buitenaf. EPDM Solutions stond voor een hele uitdaging. Zij waren immers in overleg voor een nieuwe website maar zochten ook naar een creatief marketingbureau om hun socials – en google advertising op punt te stellen. Wij deden (en doen dit nog steeds) met veel plezier. 

KLANTEN AAN HET WOORD

"Met The Glory of Excellence heb ik een internationaal netwerk in de wereld van high-end hospitality opgezet. Zo kunnen onze chefs hun expertise verrijken door uitwisselingen en samenwerkingen met topchefs uit andere landen en culturen. Daarnaast versterk ik hen met training, coaching en consulting. Ik ben ook het klankbord dat hun bedrijf strategisch helpt te excelleren. Ik ontzorg hen met ondersteuning op het vlak van HR, PR en finance. Bovendien treed ik op als hun agent en neem ik hun boekingen voor workshops, roadshows of privé-events voor mijn rekening."

Sta jij hier binnenkort ook tussen?