fbpx

EPDM Solutions
Jouw dak in een strak EPDM-pak

Vraag van de klant

Het dak van je woning is een van de belangrijkste elementen. Het bepaalt niet alleen de look van het geheel, maar beschermt ook tegen alle invloeden van buitenaf. 

EPDM Solutions stond voor een hele uitdaging. Zij waren immers in overleg voor een nieuwe website maar zochten ook naar een creatief marketingbureau om hun socials – en google advertising op punt te stellen. 

Wij deden (en doen dit nog steeds) met veel plezier. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan gerust verder.

Wat wij voor hen deden

Samen met EPDM Solutions, heeft Customised een vernieuwde digitale strategie uitgewerkt. Hier werd er gestart met een uitgebreide audit waarbij de huidige kanalen werden geanalyseerd. Vervolgens werd er aan de slag gegaan met lead generation via social media advertising en Google advertising. Hierbij werden mooie resultaten behaald waarbij er veel verkeer naar de (vernieuwde) website werd getrokken met een lage kost per klik (CPC). 

Hier werd er ook steeds ingespeeld op de behoeften en noden van de klant van EPDM Solutions. We startten zoals altijd met een brede targetting binnen de awareness fase om naar de engagement fase toe te werken en het relevante verkeer nog beter te kunnen bereiken. Zo werden er verschillende invalshoeken getest en werd er volop aan A/B-testing gedaan. Alles werd daarnaast ook voortdurend geoptimaliseerd en geanalyseerd.

Resultaten

De resultaten van de campagnes zijn in stijgende lijn. Niet alleen is de digitale aanwezigheid sterk gestegen door permanente awareness campagnes op social media en op Google. Ook de hoeveelheid leads die een offerte aanvraag indienen voor hun dak is gestegen. Dankzij deze positieve cijfers ziet EPDM Solutions zich nog lang samenwerken met Customised naar de toekomst toe. Zo wordt Customised ook ingezet voor hun nieuwste project. Benieuwd? Houd dan zeker onze website even in het oog.

Social CTR boven de 4%

Een gemiddelde CTR over de verschillende campagnes van minimum 4%

CPC naar €0,08

Bij de permanente awareness campagne bij social advertising bedraagt de CPC liefst €0,08. Bij aanvang was dit €2,71.

Videoadvertenties voor meer engagement

Bij de campagne met de videoadvertenties zagen we meer relevant verkeer naar de website komen én verkregen we meer engagement op de socials.

Succesvolle Google Ads campagnes

EPDM Solutions werd stevig op de kaart gezet door middel van goed draaiende Google Ads campagnes.

KLANTEN AAN HET WOORD

Thijs_zaakvoerder_EPDM Soltuions
"EPDM en werken met EPDM biedt enorm veel mogelijkheden. Het is hét materiaal bij uitstek voor het bedekken van jouw plat dak, zowel voor nieuwbouw als bij herstelling of totaalrenovatie aan je gebouw. Samen met een topteam van plaatsers en installateurs gaat ons bureau-team steeds op zoek naar de beste oplossing voor elk project. Jarenlange ervaring in het monteren van dakbedekking en het constant bijsturen en verfijnen van onze techniek, heeft ervoor gezorgd dat we jou als klant een aantal UNIEKE voordelen kunnen bieden."
Thijs Vanhoutte
Zaakvoerder

Sta jij hier binnenkort ook tussen?